Витрати (контролінг)

Тип роботи: дипломна робота Вартість: 7 грн/А4
Тема: Витрати (контролінг)
Обсяг: 58 А4    

ПЛАН:

РОЗДІЛ 2. ДОСЛІДЖЕННЯ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ВИТРАТАМИ В КИЇВСЬКІЙ МЕРЕЖІ РЕСТОРАНІВ ТМ «ПІЦА ЧЕЛЕНТАНО»    3
2.1. Оцінка організаційного механізму управління витратами мережі ресторанів    3
2.2. Аналіз динаміки та структури витрат ресторану      10
2.3. Застосування методу АВС  для аналізу та планування витрат  18
Висновки до розділу 2   25
РОЗДІЛ 3. ПРОПОЗИЦІЇ ЩОДО РОЗРОБКИ ТА ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ КОНТРОЛІНГУ ВИТРАТ НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА        26
3.1. Удосконалення організаційного механізму управління витратами в мережі ресторанів   26
3.2. Впровадження механізмів CVP аналізу для збільшення прибутковості ресторанів        34
3.3. Застосування концепції таргет-костингу з метою ефективного управління собівартістю продукції       40
Висновки до розділу 3   53
ВИСНОВКИ        55
Додаток А       58

  Замовити нову Купити цю роботу
  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(0 голосов, в среднем: 0 из 5)