Поточні витрати підприємства ресторанного господарства (ПГХ)

Тип роботи: дипломна робота Вартість: 7 грн/А4
Тема: Поточні витрати підприємства ресторанного господарства (ПГХ)
Обсяг: 100 А4    

ПЛАН:

ВСТУП…………………………………………………………………………………………….. 3

РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ УПРАВЛІННЯ ПОТОЧНИМИ ВИТРАТАМИ ПІДПРИЄМСТВА РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА     5

1.1. Економічна сутність поточних витрат підприємства ресторанного господарства, їх склад та класифікація……………………………………………………………………….. 5

1.2. Особливості управління поточними витратами на підприємствах ресторанного господарства………………………………………………………………………………….. 18

РОЗДІЛ 2. ДОСЛІДЖЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ УПРАВЛІННЯ ПОТОЧНИМИ ВИТРАТАМИ ТОВ КАФЕ “КАЗКА”, м. КИЇВ………………………….. 36

2.1. Аналіз динаміки та структури поточних витрат кафе “Казка” і факторів, що на них впливають……………………………………………………………………………………… 36

2.2. Оцінка впливу поточних витрат на формування кінцевих результатів діяльності кафе “Казка”…………………………………………………………………………………… 51

РОЗДІЛ 3. РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ УПРАВЛІННЯ ПОТОЧНИМИ ВИТРАТАМИ ТОВ КАФЕ “КАЗКА”, м. КИЇВ……………………………………………………………………………………………………….. 60

3.1. Напрямки удосконалення управління поточними витратами кафе “Казка” 60

3.2. Обґрунтування обсягу поточних витрат кафе “Казка” на плановий період 77

ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ…………………………………………………… 88

СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ…………………………………….. 96

ДОДАТКИ…………………………………………………………………………………… 100

  Замовити нову Купити цю роботу
  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(0 голосов, в среднем: 0 из 5)