Виробнича система підприємства

Тип роботи: дипломна робота Вартість: 7 грн/А4
Тема: Виробнича система підприємства
Обсяг: 104 А4    

ПЛАН:

ВСТУП    3
РОЗДІЛ 1 ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ ЗАСАДИ АНАЛІЗУ ОРГАНІЗАЦІЇ СИСТЕМ ВИРОБНИЦТВА НА ПІДПРИЄМСТВІ    5
1.1 Поняття та класифікація систем виробництва    5
1.2 Складові та інструментарій систем виробництва на підприємстві    14
1.3 Основні принципи раціональної організації систем виробництва на підприємствах харчової промисловості (на прикладі хлібопекарської галузі)    28
РОЗДІЛ 2 ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ДЧП АТ „ХЛІБОКОМБІНАТ№11”    37
2.1. Загальна характеристика ДчП АТ „Хлібокомбінат №11”. Порівняння з іншими підприємствами галузі    37
2.2 Аналіз виробничо–господарської діяльності
ДчП АТ „Хлібокомбінат №11”    47
2.3 Оцінка фінансово-майнового стану  ДчП АТ „Хлібокомбінат №11”    55
2.4 Характеристика та особливості організації виробництва на
ДчП АТ „Хлібокомбінат№11”    71
РОЗДІЛ 3 НАПРЯМИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ДІЯЛЬНОСТІ
ДЧП АТ „ХЛІБОКОМБІНАТ №11”: ВПРОВАДЖЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ІННОВАЦІЙ    75
3.1 Формування пропозицій стосовно вдосконалення діяльності
ДчП АТ „Хлібокомбінат №11”    75
3.2 Аналіз доцільності та розрахунок ефективності запропонованих інновацій    79
3.3 Вплив інновацій на результати діяльності ДчП АТ „Хлібокомбінат №11”    88
3.4 Перспективи ринкової позиції підприємства в умовах жорсткої конкуренції    92
ВИСНОВКИ    97
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ    100
ДОДАТКИ    104
 

  Замовити нову Купити цю роботу