Продуктивність праці працівників в готелі

Тип роботи: дипломна робота Вартість: 7 грн/А4
Тема: Продуктивність праці працівників в готелі
Обсяг: 52 А4    

ПЛАН:

1. Роль продуктивності праці як одного з факторів підвищення ефективності функціонування підприємства в умовах ринку.

1.1. Поняття робочої сили як основного фактору виробничо-господарської діяльності підприємства та її структурна характеристика.

1.2. Основні напрямки та проблеми оптимізації управління персоналом на підприємстві готельного господарства.

1.3. Основні підходи до визначення продуктивності праці як основного показника ефективності використання робочої сили.

2. Комплексна характеристика використання трудових ресурсів на підприємстві готельного господарства ГК “Дніпро”.

2.1. Організаційна структура персоналу готельного комплексу “Дніпро”.

2.2.Завдання та основні напрямки аналізу використання трудових ресурсів на підприємстві готельного господарства ГК “Дніпро”.

2.3. Системний аналіз динаміки показників продуктивності праці на ГК “Дніпро”.

3. Основні напрямки вдосконалення організації операційного процесу з метою підвищення продуктивності праці на підприємстві готельного господарства ГК “Дніпро”.

3.1. Визначення резервів підвищення продуктивності праці персоналу ГК “Дніпро”.

3.2. Розробка та впровадження основних напрямків підвищення продуктивності праці на підприємстві.

Висновки та пропозиції.

Список використаної літератури.

Додатки.

  Замовити нову Купити цю роботу