Організаційна робота менеджера підприємства ресторанного господарства

Тип роботи: дипломна робота Вартість: 7 грн/А4
Тема: Організаційна робота менеджера підприємства ресторанного господарства
Обсяг: 60 А4    

ПЛАН:

Вступ………………………………………………………………………………………………… 3

РОЗДІЛ 1. Теоретичні основи організаційної діяльності менеджера на підприємстві………………………………………………………………………………………………………….. 7

1.1. Роль менеджера в управлінні організаціями………………………………… 7

1.2. Зміст організаційної діяльності менеджера на підприємстві…………. 15

1.3. Сучасні технології управлінської організаційної діяльності менеджера на підприємстві…………………………………………………………………………………… 23

РОЗДІЛ 2. Дослідження особливостей організаційної діяльності менеджера ВАТ “Дубки”…………………………………………………………………………………………… 27

2.1. Особливості організаційної структури управління, завдання основних підрозділів……………………………………………………………………………………………………… 27

2.2. Характеристика основних напрямків виробничої, комерційної діяльності менеджера ВАТ “Дубки”………………………………………………………………………………….. 31

2.3. Аналіз організаційної роботи менеджера на підприємстві ВАТ   “Дубки”  34

РОЗДІЛ 3. Основні напрямки удосконалення організаційної роботи менеджера ВАТ “Дубки”…………………………………………………………………………………………… 37

3.1. Планування організаційної діяльності……………………………………….. 37

3.2. Делегування повноважень, як засіб координації…………………………. 43

3.3. Профілактична діагностика вирішення конфліктів………………………. 49

Висновки…………………………………………………………………………………………. 56

Список використаної літератури…………………………………………………….. 60

  Замовити нову Купити цю роботу