Менеджмент в готелі

Тип роботи: дипломна робота Вартість: 7 грн/А4
Тема: Менеджмент в готелі
Обсяг: 129 А4    

ПЛАН:

ВСТУП   3
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ТА МЕТОДОЛОГІЧНІ ЗАСАДИ ФОРМУВАННЯ ТА ФУНКЦІОНУВАННЯ СИСТЕМИ МЕНЕДЖМЕНТУ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА  6
1.1. Поняття та особливості системи менеджменту на підприємстві 6
1.2. Структура та характеристика механізму управління підприємствами    17
1.3. Методологічні підходи до оцінки ефективності системи менеджменту підприємств       25
Висновки до розділу 1   40
РОЗДІЛ 2. ДОСЛІДЖЕННЯ СИСТЕМИ МЕНЕДЖМЕНТУ У СТРУКТУРНОМУ ПІДРОЗДІЛІ ГОТЕЛЮ „ОБЕРІГ"
AT XK „КИЇВМІСЬКБУД"    42
2.1. Оцінка елементів системи менеджменту підприємства  42
2.2. Аналіз ефективності управління персоналом на підприємстві  55
2.3. Оцінка ефективності системи менеджменту та її вплив на результати господарської діяльності підприємства    65
2.4. Оцінка впливу чинників на систему менеджменту підприємства 73
Висновки до розділу 2   81
РОЗДІЛ 3. НАПРЯМИ УДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМИ МЕНЕДЖМЕНТУ В СТРУКТУРНОМУ ПІДРОЗДІЛІ ГОТЕЛЮ „ОБЕРІГ"
AT XK „КИЇВМІСЬКБУД" В М. КИЇВ  83
3.1. Обґрунтування заходів щодо удосконалення системи менеджменту готелю        83
3.2. Пропозиції щодо удосконалення системи управління персоналом у готелі       96
3.3. Економічне обґрунтування запропонованих заходів у готелі   109
Висновки до розділу 3   118
ВИСНОВКИ        120
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ      125
ДОДАТКИ 129

  Замовити нову Купити цю роботу