Логістична система ресторану

Тип роботи: дипломна робота Вартість: 7 грн/А4
Тема: Логістична система ресторану
Обсяг: 104 А4    

ПЛАН:

ВСТУП.. 3

РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ТА МЕТОДИЧНІ ПІДХОДИ ДО ЛОГІСТИЧНОГО УПРАВЛІННЯ НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА   6

1.1 Поняття, задачі та функції логістики як бізнес-процесу підприємства. 6

1.2 Логістичне управління потоками матеріальних ресурсів на підприємствах готельно-ресторанного господарства. 17

1.3 Основні критерії оцінки ефективності логістичної системи підприємств готельно-ресторанного господарства. 27

РОЗДІЛ 2. ДОСЛІДЖЕННЯ ФУНКЦІОНУВАННЯ ЛОГІСТИЧНОЇ СИСТЕМИ ПІДПРИЄМСТВА ТОВ «ЕДВАНС — М», РЕСТОРАН «МАГНАТ». 32

2.1 Організаційно-економічна характеристика логістичної системи ТОВ «Едванс — М», ресторан «Магнат». 32

2.2. Дослідження внутрішніх та зовнішніх потоків матеріальних, інформаційних та фінансових ресурсів на підприємстві ТОВ «Едванс — М». 41

2.3 Аналіз ефективності управління логістичною системою
ТОВ «Едванс-М». 59

РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ОПТИМІЗАЦІЇ ЛОГІСТИЧНОЇ СИСТЕМИ ПІДПРИЄМСТВА ТОВ «ЕДВАНС — М». 68

3.1 Оптимізація руху матеріальних, фінансових та інформаційних потоків підприємства ТОВ «Едванс-М». 68

3.2 Автоматизація процесів логістичного управління на підприємстві ресторанного господарства ТОВ «Едванс — М». 77

3.3 Оцінка очікуваного економічного ефекту від оптимізації логістичної системи підприємства. 87

ВИСНОВКИ.. 94

СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ.. 101

ДОДАТКИ   104

  Замовити нову Купити цю роботу