Конкурентоспроможність підприємства ресторанного господарства

Тип роботи: дипломна робота Вартість: (значение)
Тема: Конкурентоспроможність підприємства ресторанного господарства
Обсяг: (значение)    

ПЛАН:

Розділ 1. Теоретичні основи розробки і реалізації стратегії підвищення конкурентоспроможності закладів ресторанного господарства… 3

1.1. Зміст та призначення стратегії у конкурентному середовищі…………. 3

1.2. Види стратегій підвищення конкурентоспроможності та їх вплив на основні напрямки діяльності закладів ресторанного господарства…………………. 17

1.3. Особливості формування та реалізації стратегії підвищення конкурентоспроможності в ресторанному господарстві…………………….. 28

Розділ 2. Стратегічний аналіз конкурентоспроможності                               ресторану “Домашня кухня”……………………………………………………….. 37

2.1. Аналіз впливу зовнішнього середовища на конкурентоспроможність ресторану……………………………………………………………………………………………………… 37

2.2. Дослідження внутрішнього середовища та оцінка потенціалу ресторану “Домашня кухня”……………………………………………………………………………………………. 47

2.3. Оцінка конкурентоспроможності ресторану “Домашня кухня”……. 63

Список використаної літератури………………………………………………… 67

Додатки…………………………………………………………………………………………. 74

  Замовити нову Купити цю роботу