Конкурентоспроможність підприємства

Тип роботи: дипломна робота Вартість: 7 грн/А4
Тема: Конкурентоспроможність підприємства
Обсяг: 101 А4    

ПЛАН:

ВСТУП.. 3

РОЗДІЛ 1 ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ ЗАСАДИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА В РИНКОВИХ УМОВАХ ГОСПОДАРЮВАННЯ.. 5

1.1 Поняття конкуренції та її види. 5

1.2 Методологічні засади оцінки конкурентоспроможності підприємства в ринкових умовах господарювання. 13

1.3 Чинники, що впливають на конкурентоспроможність підприємства. 20

РОЗДІЛ 2 ОЦІНКА КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ХЛІБОБУЛОЧНОГО КОМБІНАТУ ТОВ „ДНЄСТР”. 27

2.1 Загальна характеристика ТОВ „Днєстр”. 27

2.2 Аналіз фінансово – економічної діяльності ТОВ „Днєстр”. 34

    2.3 Аналіз середовища функціонування хлібобулочного комбінату ТОВ „Днєстр”  60

РОЗДІЛ 3 ОСНОВНІ НАПРЯМИ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ХЛІБОКОМБІНАТУ ТОВ „ДНЄСТР”  70

3.1 Стратегічні напрями забезпечення конкурентоспроможності підприємства  70

3.2 Обґрунтування доцільності та розрахунок ефективності запропонованих інновацій  74

3.3 Вплив нововведень на результати діяльності хлібобулочного комбінату ТОВ „Дністер”. 84

ВИСНОВКИ.. 88

Список використаної літератури.. 94

ДОДАТКИ.. 101

  Замовити нову Купити цю роботу