Конфлікти у трудовому колективі підприємства ресторанного господарства

Тип роботи: дипломна робота Вартість: 7 грн/А4
Тема: Конфлікти у трудовому колективі підприємства ресторанного господарства
Обсяг: 80 А4    

ПЛАН:

Вступ……………………………………………………………………………3

Розділ І. Психологічна характеристика конфлікту в підприємницькій діяльності…………………………………………………………………………6

1.1.Сутність конфлікту, його структура та функції……….…………………6

1.2.Причини виникнення, наслідки та види конфліктів……………………23

1.3.Необхідність та стадії усунення конфліктів……………………………..32

Розділ ІІ. Управління усуненням конфліктів на прикладі ресторану ГК “Славутич”…………………………………………………………………….36

2.1.Коротка економічна характеристика діяльності ресторану ГК “Славутич”…………………………………………………………………….36

2.2.Виявлення і перші стадії в управлінні усуненням конфліктів……………………………………………………………………38

2.3.Розробка та прийняття управлінських рішень…………………………..57

2.4.Управління активними стадіями усунення конфліктних ситуацій……60

Розділ ІІІ. Підвищення ефективності управління усуненням конфліктів у трудовому колективі підприємства………………………… …………….….64

3.1.Забезпечення ретельності у виконанні перших стадій усунення конфліктів……………..……………………………………………….…64

3.2.Розробка системи вивчення конфліктної ситуації як передумова підвищення обґрунтованості управлінських рішень………………..…69

3.3.Посилення контролю виконання і забезпечення своєчасності корегування управлінських рішень………………………………………………….72

Висновки і пропозиції………………………………………………………76

Список літератури

Додатки

  Замовити нову Купити цю роботу