Кадрова стратегія ресторану

Тип роботи: дипломна робота Вартість: 7 грн/А4
Тема: Кадрова стратегія ресторану
Обсяг: 111 А4    

ПЛАН:

Вступ. 3

Розділ 1. Науково-методичні аспекти кадрової політики підприємства ресторанного господарства. 6

1.1. Ключове значення трудових ресурсів на підприємстві ресторанного господарства. 6

1.2. Основні поняття, методи, наукові підходи до реалізації кадрової стратегії на підприємстві 18

Розділ 2. Аналіз кадрової політики в ресторані «Кувшин». 34

2.1. Місія ресторану, оцінка його матеріально-технічної бази і організації праці персоналу. 34

2.2. Аналіз кількісного і кваліфікаційного складу персоналу. 43

2.3. Діагностика соціально-психологічного стану персоналу. 50

2.4. Аналіз оплати праці та стимулювання праці персоналу. 55

2.5. Вплив трудових ресурсів на ефективність роботи ресторану. 61

Розділ 3. Розробка кадрової стратегії на підприємстві 68

3.1. Забезпечення кваліфікаційними працівниками ресторану. 68

3.2. Підвищення кваліфікації працівників ресторану і покращення умов їх праці 80

3.3. Підвищення впливу матеріального і морального стимулів на ефективність господарської діяльності ресторану. 86

Висновки і пропозиції 97

Список використаної літератури. 104

Додатки. 111

  Замовити нову Купити цю роботу